Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

tromaktiko: Μπαμπάδες σε ρόλο... παιδιού

tromaktiko: Μπαμπάδες σε ρόλο... παιδιού: "Οι άνδρες με παιδιά το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι απλώς να παίζουν μαζί τους και να αφήνουν τις λοιπές φροντίδες της ανατροφής στι..."

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

tromaktiko: Το γηραιότερο μωρό στον κόσμο

tromaktiko: Το γηραιότερο μωρό στον κόσμο: "O Jerly Lyngdoh είναι ένας 26χρονός παγιδευμένος στο σώμα ενός παιδιού ηλικίας 2 ετών!!"

tromaktiko: Ενδοοικογενειακή βία και οι επιδράσεις στα παιδιά

tromaktiko: Ενδοοικογενειακή βία και οι επιδράσεις στα παιδιά: "Έρευνες Αμερικανικών Πανεπιστημίων απέδειξαν ότι οι καβγάδες και οι εντάσεις μεταξύ των γονιών, επηρεάζουν αρνητικά τη ζωή και την εξέλι..."

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

tromaktiko: Μια ιστοσελίδα που το μόνο που σου ζητά είναι...να...

tromaktiko: Μια ιστοσελίδα που το μόνο που σου ζητά είναι...να...: "Μια ιστοσελίδα που σε προτρέπει να χαλαρώσεις για 2 ολόκληρα λεπτά μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή σου κάνοντας...απολύτως τίποτα !! &n..."

tromaktiko: Οι 10 πιο περίεργες δουλειές που μπορεί να κάνεις

tromaktiko: Οι 10 πιο περίεργες δουλειές που μπορεί να κάνεις: "Για τους περισσότερους ανθρώπους, η εργασία είναι υποχρεωτική για τη διατήρηση της ποιότητας ζωής. Λίγοι έχουν το προνόμιο να απολαμβάνουν..."

tromaktiko: Μητέρα σε απόγνωση

tromaktiko: Μητέρα σε απόγνωση: "Απευθύνομαι σε σας καθώς ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Βλέπω το παιδί μου να χάνεται μπροστά στα μάτια μου και νιώθω ανήμπορη να το βο..."

tromaktiko: Πήδηξε από τον 23ο όροφο και ζει

tromaktiko: Πήδηξε από τον 23ο όροφο και ζει: "Μια γυναίκα πήδηξε από τον 23ο όροφο ενός ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες, προσγειώθηκε πάνω σε ένα ταξί ... και επέζησε."

tromaktiko: Ζωγραφίζει χωρίς χέρια

tromaktiko: Ζωγραφίζει χωρίς χέρια: "‘’Ο κόσμος μας, ο πολιτισμός μας ολόκληρος, φτιάχτηκε για πλάσμστα με δύο χέρια...."

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

tromaktiko: Αυτό που μετράει

tromaktiko: Αυτό που μετράει: "Οι γυναίκες της Αυστραλίας θέλουν να δουλεύουν λιγότερο και να παντρευτούν άντρα με 'γερό' πορτοφόλι. Σ’ αυτά τα συμπεράσματα κατέληξαν δύο...."

tromaktiko: Πέρασαν την τέφρα του νεκρού για... κοκαΐνη!

tromaktiko: Πέρασαν την τέφρα του νεκρού για... κοκαΐνη!: "Να σνιφάρουν κοκαΐνη μετά από ληστεία θέλησαν πέντε κακοποιοί στις ΗΠΑ, όμως, κατέληξαν να κάνουν χρήση... τέφρας νεκρού!Το απίστευτο περισ..."

tromaktiko: Η γιαγιά σήκωσε τον Αντσελότι! (ΒΙΝΤΕΟ)

tromaktiko: Η γιαγιά σήκωσε τον Αντσελότι! (ΒΙΝΤΕΟ): "Δεν υπάρχει το βιντεάκι με την γιαγιά-οπαδό που σηκώνει τον Κάρλο Αντσελότι από την θέση του για να καθίσει!"

tromaktiko: Ξέχασε πού το πάρκαρε - το βρήκε μετά από 3 χρόνια...

tromaktiko: Ξέχασε πού το πάρκαρε - το βρήκε μετά από 3 χρόνια...: "Τυχερός πρέπει να αισθάνεται ένας 80χρονος στο Λονδίνο της Μ. Βρετανίας, ο οποίος πάσχει από άνοια, αφού πριν από τρία χρόνια πήγε..."

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

http://en.wikipedia.org/wiki/Depression_(differential_diagnoses)

tromaktiko: Αυτοπυρπολήθηκαν άλλοι 6 στον αραβικό κόσμο

tromaktiko: Αυτοπυρπολήθηκαν άλλοι 6 στον αραβικό κόσμο: "Οι διαδηλώσεις που ανέτρεψαν στην Τυνησία τον επί 23 χρόνια πρόεδρο της χώρας άρχισαν με αφορμή την αυτοκτονία του 26χρονου πλανόδιου μανάβη..."

apo trikalanews

Σχετικά άρθρα
» Απίστευτη τραγωδία στα Τρίκαλα με 36χρονη να αυτοκτονεί μαζί με τον 10χρονο γιο της
(18/1/2011 @ 8:35)
» Νεκρός σε τροχαίο ο πολιτευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καλύβας
(3/1/2011 @ 10:20)

δειτε τις ημερομηνιες των συμβάντων... αυτοκτονησε 15 μέρες μετά το συμβάν.Επίσης παρακολουθούνταν απο ψυχολόγο (άρα έπαιρνε αγωγή). Μήπως αυτες οι 15 μέρες έχουν να κάνουν με την αργή αντικαταθληπτική δράση που έχουν τα φάρμακα σε αντιδιαστολή με την γρήγορη αντικατασταλτική τους δράση? με αποτέλεσμα να μην είχε υποχωρήσει το καταθλιπτικο συναίσθημα από τη μια ,αλλα απο την άλλη να είχε την <ενέργεια> να αυτοκτονήσει?.,,,,

Είχε προαναγγείλει την τραγωδία η μοιραία γυναίκα στα Τρίκαλα και επέλεξε τα γενέθλια του παιδιού

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του trikalanews.gr, χθες ημέρα που η 36χρονη Βασιλική Ζερδάλη-Καλύβα έβαζε τέλος στην ζωή της συμπαρασύροντας στον θάνατο και τον 10χρονο γιό της Χρήστο, ο 10χρονος που ήταν αυτιστικός είχε γενέθλια…

Οι κηδείες, θα γίνουν σήμερα το μεσημέρι στις 4 στο Διάσελλο, ενώ μένουν ορφανά τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας ηλικίας 14 και 8 ετών…

Οι πληροφορίες, αναφέρουν πως μετά τον θάνατο του Κώστα Καλύβα, η 36χρονη σύζυγος, σε συγγενικά της πρόσωπα είχε προαναγγείλει την τραγωδία , λέγοντας πως δεν αντέχει πια να ζει και για τον λόγο αυτό παρακολουθούνταν από Ψυχολόγο…

Χθες το απόγευμα ξεκίνησε για την σχεδόν καθημερινή της βόλτα στις όχθες του Ληθαίου ποταμού και λίγες ώρες αργότερα, ήταν απενεργοποιημένο το κινητό της τηλέφωνο που βρέθηκε στο ποτάμι.

Οι συγγενείς ειδοποίησαν στις 10 το βράδυ τις Αρχές, άρχισε η έρευνα και από τις πληροφορίες δεν άργησε να εντοπιστούν οι δύο σωροί με την γυναίκα να επιπλέει και από κάτω από το άψυχο σώμα της να υπάρχει το παιδί…

Δίπλα τους στις όχθες βρέθηκαν και ρούχα τους…

http://www.trikalanews.gr/article/22679/

Ο αβάσταχτος πόνος την οδήγησε στην αυτοκτονία

Άνδρες της Πυροσβεστικής ανέσυραν τις πρώτες πρωϊνές ώρες, τις σορούς μιας γυναίκας και ενός παιδιού, μέσα από τον Ληθαίο ποταμό στα Τρίκαλα.
Μόλις λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα εντοπίστηκαν μέσα στον Ληθαίο ποταμό δεμένοι με νάιλον σκοινί μάνα και γιος. Πρόκειται για μια 37χρονη γυναίκα την Β. Κ. και τον 10χρονο γιο της. Πρόκειται για τη σύζυγο και τον ανήλικο γιο, του Κ. Κ. πρώην πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας του νομού Τρικάλων που πριν από λίγες ημέρες έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.
Η μάνα με το παιδί της δεν είχαν δώσει σημάδια ζωής από χθες το απόγευμα, γεγονός που είχε προκαλέσει ανησυχία στα συγγενικά τους πρόσωπα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η μητέρα δεν άντεξε τον χαμό του άντρα της και αυτοκτόνησε παίρνοντας στον θάνατο ένα από τα παιδιά της οικογενείας, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/01/blog-post_8842.html

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

tromaktiko: Μαθήματα ζωής από έναν μικροσκοπικό γίγαντα

tromaktiko: Μαθήματα ζωής από έναν μικροσκοπικό γίγαντα: "Είναι αλήθεια ότι δεν μπορείς πάντα να ελέγξεις το τί συμβαίνει στη ζωή σου. Μπορείς όμως να ελέγξεις το πώς εσύ θα το δεχτείς, σε ποιό βαθμ..."
 



Blogger Theme distributed by FREE Templates 4U