Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Ευτυχώς που είναι σπάνια τέτοια περιστατικά...

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 25 τραυματίστηκαν όταν 52χρονος οδηγός ταξί κατελήφθη από αμόκ και άρχισε να πυροβολεί σε περιοχή της βορειοδυτικής Βρετανίας. Το πτώμα του δράστη βρέθηκε αργότερα σε δάσος της περιοχής Έσκντέιλ, με ένα πιστόλι δίπλα του.Το περιστατικό σημειώθηκε....


στην δυτική Κούμπρια, μέσα και γύρω από τις πόλεις Ουάϊτχέβεν, Σισκέϊλ και Ιγκρεμοντ, με την αστυνομία να καλεί τους κατοίκους στο λιμάνι Ουάϊτχέβεν, όπου άρχισαν οι πυροβολισμοί, να παραμείνουν στα σπίτια τους. Ο δράστης μετακινείτο με το αυτοκίνητο και πυροβολούσε, πριν τη δική του τραγική κατάληξη.

Η αστυνομία ζήτησε επίσης από όσους πολίτες βρέθηκαν μπροστά στις τραγικές σκηνές να προσέλθουν για να καταθέσουν. Σύμφωνα, με την ιδιοκτήτρια της εταιρείας ταξί ο κ. Μπερντ εργαζόταν ως οδηγός ταξί για 23 χρόνια, ήταν χωρισμένος και είχε δύο αγόρια.

Επεισόδια με πολλαπλούς φόνους είναι μάλλον σπάνια στην Αγγλία όπου οι διατάξεις για την κατοχή όπλων είναι πολύ αυστηρές.

Το 1996 ένας ένοπλος σκότωσε 16 παιδιά και την δασκάλα τους στην πόλη Ντανμπλέϊν της Σκοτίας το 1996, ενώ 16 άτομα σκότωσε ένας άνδρας το 1987 στην πόλη Χάνγκερφορντ της νότιας Αγγλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 



Blogger Theme distributed by FREE Templates 4U